ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2022

Η εισαγωγή μαθητών/τριών στην Α τάξη για το σχολικό έτος 2022-23, η οποία διέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 18 του νόμου 4692/2020, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαϊου 2022 με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση. Η κλήρωση διενεργείται από την Επιτροπή Κλήρωσης των Πειραμάτων Σχολείων με την υποστήριξη του ΙΤΥΕ Διόφαντος, οι οποίοι έχουν αναλάβει τον σχεδιασμό, την υλοποίηση,τη διαχείριση και τη λειτουργία της εφαρμογής του λογισμικού της ηλεκτρονικής κληρωτίδας καθώς και του λογισμικού για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων για κάθε Πειραματικό Σχολείο.

Η κληρωση θα μεταδοθεί ζωντανά την. Παρασκευή 6 Μαϊου 2022 στις 16.30. Η διαδικασία θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της κρατικής τηλεόρασης ertnews.gr, καθώς και από το κανάλι YouTube https://youtu.be/JOKq03VxfEo και τη σελίδα Facebook https://www.facebook.com/MinEduGR του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την ενημέρωση της πλατφόρμας, οι γονείς των επιτυχόντων μαθητών/τριών θα ενημερωθούν για την επιτυχία με SMS στο κινητό που έχει δηλωθεί κατά την αίτηση.

Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, οι τελικοί πίνακες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του σχολείου μας έως τη Δευτέρα 9 Μαϊου 2022.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Leave a Reply