ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Αγαπητοί γονείς

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας αναφορικά με την επίδοση των μαθητών, σας ενημερώνουμε ότι:

1.Μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά ή και προσωπικά (εφόσον προηγηθεί τηλεφώνημα και συνεννόηση) με κάθε εκπαιδευτικό – δείτε το πρόγραμμα συνεργασίας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1oI-IzE0sG35l1cRNLWCcU83UtDUpF9V4/view?usp=sharing

2. Μετά τις πρώτες ενημερωτικές, ανά τμήμα, συναντήσεις των εκπαιδευτικών ΠΕ70, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με όλους τους εκπαιδευτικούς στον χώρο του σχολείου, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου (12.30-14.00). Η λήξη της ενημέρωσης θα είναι αυστηρά στις 14.00 γιατί ακολούθως πολλές αίθουσες χρησιμοποιούνται στο ολοήμερο πρόγραμμα, που θα λειτουργήσει κανονικά. Σας ενημερώνουμε ότι η ευθύνη των παιδιών που δεν είναι εγγεγραμμένα στο ολοήμερο πρόγραμμα θα είναι δική σας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης. Επίσης, συνιστάται για την ημέρα αυτή φαγητό που δεν χρειάζεται ζέσταμα για τα παιδιά του ολοήμερου, εφόσον οι αίθουσες διδασκαλίας όπου σιτίζονται τα παιδιά θα χρησιμοποιούνται από τους/τις εκπαιδευτικούς για την ενημέρωση. Την ίδια ημέρα οι Όμιλοι δε θα λειτουργήσουν.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Leave a Reply