Ιστορία Συλλόγου

Ο Σύλλογος των Ραλλείων Δημοτικών, ιδρύθηκε το 1951 με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», που εκ του ονόματός του φανερώνει τη σύνδεση που υπήρχε ανάμεσα στα Δημοτικά Σχολεία και την Ακαδημία Θηλέων Πειραιώς.

Το 1973 γίνεται τροποποίηση του καταστατικού του και ταυτόχρονα μετονομασία του σε «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 50ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».

Το 1977 έγινε νέα τροποποίηση καταστατικού και μετονομάστηκε σε «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».

Η τελευταία τροποποίηση του καταστατικού έγινε το 2011, όταν και πήρε την σημερινή του ονομασία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΡΑΛΛΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ».

Μέλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Συλλόγου συνεδριάζει μία  φορά το μήνα στον χώρο του σχολείου με συνεδριάσεις ανοικτές για όλους τους γονείς. Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου αναφέρονται στον ακόλουθο πίνακα.

ΟνοματεπώνυμοΙδιότητα
Γερόπαπας ΠερικλήςΠρόεδρος
Κρίκης ΒασίληςΑντιπρόεδρος
Παυλάκη ΜαρίαΓενικός Γραμματέας
Δαμίγου Κέλλυ Βοηθός Γραμματέα
Κεχριμπάρη Ευγενία (Τζένη)Ταμίας
Μικούσης ΧριστόδουλοςΒοηθός Ταμία 
Λιοσάτου ΕβίναΈφορος 

Καταστατικό του Συλλόγου

Το καταστατικό του Συλλόγου είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Καταστατικό Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων – Πρότυπων Δημοτικών Σχολείων Ραλλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας

http://www.sgkdralleios.gr/