ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Στο πλαίσιο των μηνιαίων επιμορφωτικών μας συναντήσεων, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εσπερίδα για γονείς, με θέμα Παιδί και Όρια.

Εισηγητές θα είναι:

1. Ο Δρ. Χρίστος Μαρκαντώνης, Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ70 και Οργανωτικός Συντονιστής ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας. Θέμα της εισήγησής του: «Παιδί και όρια. Η οριοθέτηση και η σημασία της»

2. Η κ. Βασιλική Αλβέρτη, Προϊσταμένη του ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας. Θέμα της εισήγησής της: «Τα όρια ως τεχνική διαπαιδαγώγησης».

Στο πλαίσιο συνεργασίας των Ραλλείων με το 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, το 1ο και το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, η ενημερωτική συνάντηση θα είναι ανοιχτή και για τους γονείς των σχολείων αυτών.

Ο σύνδεσμος για την ημερίδα είναι ο ακόλουθος:

https://minedu-primary2.webex.com/minedu-primary2/j.php?MTID=ma2a3d1378463f319590795a96923c2ee

Επίσης, για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης, μπορείτε να υποβάλλετε μέχρι την Πέμπτη (αλλά και κατά τη διάρκεια της συζήτησης την Πέμπτη) τα ερωτήματά σας στην ακόλουθη φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaC1IGz-eyeJ0ccq0hfc0173y6iNZncFc5c2ctjgMetNW0Vg/viewform?usp=sf_link

Ευελπιστούμε στη συμμετοχή όλων σας, σε μια θεματική, την Οριοθέτηση, που είναι ιδιαίτερα σημαντική για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Leave a Reply