ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 2023-2024

Αγαπητοί γονείς

Καλησπέρα και καλή σχολική χρονιά να έχουμε!

Αναφορικά με τις μεταφορές των παιδιών γι’ αυτή τη σχολική χρονιά σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Τα δρομολόγια που λειτουργούσαν πέρυσι ισχύουν και για φέτος, ακριβώς κατά τον ίδιο τρόπο. Έχουν αφαιρεθεί από αυτά οι μαθητές που αποφοίτησαν και έχουν προστεθεί οι νέοι μαθητές, σύμφωνα με τη διεύθυνση που έχει δηλωθεί στο myschool. Δικαιούχοι είναι όσοι κατοικούν σε απόσταση πάνω από 1200 μέτρα από το σχολείο. Οι οδηγοί θα επικοινωνήσουν μαζί σας μέχρι το Σαββατοκύριακο ενώ οι μεταφορές αναμένεται να ξεκινήσουν την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.
  2. Στα περσινά δρομολόγια έχει εγκριθεί ένα ακόμη, το 113, που αφορά την περιοχή της Καλλίπολης και το κέντρο Πειραιά. Το πρακτορείο του κυρίου Νικολετάκη που το ανέλαβε έχει επίσης ενημερωθεί για τους δικαιούχους μαθητές, παλιούς και νέους.
  3. Εκκρεμούν τρία ακόμη δρομολόγια, τα οποία όπως ενημερωθήκαμε έχουν δοθεί ξανά σε πλειστηριασμό και θα ενημερωθείτε εκ νέου μόλις γνωρίζουμε κάτι.
  4. Για τις οικονομικές αποζημιώσεις όσων ανήκουν σε «άγονα» δρομολόγια: Έχει αρχίσει, τμηματικά, η αποζημίωση για το τετράμηνο Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2022. Για το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2023 θα ενημερωθείτε για τα απαραίτητα δικαιολογητικά (β’ φάση οικονομικής αποζημίωσης) μόλις αρχίσει ξανά η πλήρης λειτουργία του σχολείου.

Από το σχολείο έχουν σταλεί οι καταστάσεις στα πρακτορεία, άρα περιμένετε τηλεφώνημα από αυτούς τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τώρα, και παρότι έχει ζητηθεί εγγράφως από το σχολείο, δεν υπάρχει πρόβλεψη για το ολοήμερο. Τα δρομολόγια θα καλύπτουν τη μετακίνηση 8.15-13.15 όπως και κατά το προηγούμενο σχολικό έτος μέχρι νεότερη ανακοίνωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι γονείς των τάξεων Β-Στ έχουν λάβει με προσωπικό email την παραπάνω ενημέρωση. Την ίδια ενημέρωση θα λάβουν με email και οι γονείς των παιδιών της Α’ Τάξης μόλις ολοκληρωθούν οι εγγραφές στο myschool – θα λάβουν όμως και αυτοί τηλεφωνική ενημέρωση από τα πρακτορεία τις επόμενες ημέρες.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Leave a Reply