ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ!

hdrpl

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Ραλλείων, παρουσία του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Πειραιά κ. Ρέππα Παναγιώτη, μια διαφορετική καρδιά τοποθετήθηκε σήμερα έξω από το σχολείο μας. Μια κατακόκκινη μεταλλική καρδιά που φιλοδοξεί να “πλημμυρίσει” από αγάπη και κοινωνική αλληλεγγύη, κοσμεί την κεντρική είσοδο των Ραλλείων Πειραματικών Σχολείων Πειραιά.

Ο Δήμος Πειραιά έχει τοποθετήσει 17 ειδικούς κάδους σε σχήμα καρδιάς για τη συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών καπακιών σε διάφορα σημεία της πόλης, τα οποία θα διαθέσει στον Σύλλογο Παραπληγικών Ελλάδος, με τα έσοδα να αξιοποιούνται για την αγορά αναπηρικών νοσοκομειακών αμαξιδίων, τα οποία θα προσφερθούν σε συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα. Μία σημαντική ανταποδοτική δράση «Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς», μέσω της οποίας υπογραμμίζεται έμπρακτα η αξία της ανακύκλωσης για την προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλλει στο να βοηθηθούν άτομα με κινητικά προβλήματα.

Η Καρδιά Ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών περιμένει να γεμίσει από τα καπάκια που θα ρίξουν μέσα οι μαθητές μας και οι γονείς τους. Ευελπιστούμε στη συνδρομή όλων!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Leave a Reply