ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων των Ραλλείων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων Πειραιά, επιμορφωτική συνάντηση/συζήτηση για γονείς Ε και Στ τάξης του σχολείου μας με θέμα “Από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο” με θέμα την ομαλή μετάβαση των μαθητών μας στην επόμενη βαθμίδα.

Στην εκδήλωση/συζήτηση συμμετείχαν οι Διευθυντές/Διευθύντριες, αλλά και εκπαιδευτικοί, των ακόλουθων σχολικών μονάδων:

1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Πειραιά – 2ο Γυμνάσιο Πειραιά – Ζάννειο Πρότυπο Γυμνάσιο Πειραιά – Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας – Μουσικό Σχολείο Πειραιά Γυμνάσιο – Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά – Ράλλειο Γυμνάσιο Θηλέων Πειραιά

Παρουσίασαν τις σχολικές τους μονάδες (κτηριακές εγκαταστάσεις, προσωπικό, δράσεις και προγράμματα, τρόπος εισαγωγής των μαθητών/μαθητριών) και συζήτησαν με τους γονείς, απαντώντας σε ερωτήματά τους.

Με πολλή χαρά, ήρθαμε σε μια πρώτη επαφή με τη Διευθύντρια κ. Λουκία Τσοφοπούλου και εκπαιδευτικούς του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Πειραιά, το οποίο έχει διασυνδεθεί με τα Ράλλεια. Η διασύνδεση θα ισχύσει από το επόμενο σχολικό έτος.

Διευθυντές και εκπαιδευτικοί δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της δράσης, με επισκέψεις και ανταλλαγές μαθητών και εκπαιδευτικών ως τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους.

Οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί της Δράσης

Γκανά Βασιλική – Τσέρκη Μαρία

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ