ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΤ’ ΤΑΞΗΣ

Αποχαιρετάμε με συγκίνηση και χαρά τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ’ Τάξης του 1ου Δωδεκαθεσίου και του Τριθεσίου των Ραλλείων Πειραματικών Σχολείων τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 19.00. Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί είναι η κ. Βάια Στεργιοπούλου (Δασκάλα Στ1), η κ. Άννα Κορακή (Δασκάλα Στ2) και η κ. Θεοδώρα Τζακώστα (Δασκάλα Στ Τριθεσίου).

Η εκδήλωση αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ’ Τάξης (Στ1, Στ2, Στ Τριθεσίου) θα παρουσιάσουν βίντεο, ομιλίες και χορευτικά (με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής κ. Αλεξάνδρα Μπακάλη και Σταματία Μαράθου). Στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί video από το ταξίδι των παιδιών στο Παρίσι και τα παιδιά θα τραγουδήσουν δύο γαλλικά τραγούδια (υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Αναστασία Κοράκη, εκπαιδευτικός Γαλλικής Γλώσσας). Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα κλείσει με τρία τραγούδια, δύο ελληνικά και ένα αγγλικό (υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Σωκράτης Γεωργιάδης, Εκπαιδευτικός Μουσικής – Αγγελική Λαδά, Εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας – Μαρία Ρέλλια, Εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας).

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο, περιλαμβάνει την απονομή αναμνηστικών δώρων από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Ραλλείων, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή του αυτή. Η βραδιά θα κλείσει με το καθιερωμένο πάρτι αποφοίτησης, με φαγητό, μουσική και χορό.

Σας περιμένουμε!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Leave a Reply